TABARA PENTRU COPII CU DIZABILITATI – LA MARE

Copii cu deficiențe fizice, utilizatori de scaun rulant și însoțitorii lor vor beneficia gratuit de toate condițiile unei tabere cu scop aplicat și practic de a oferi cele mai actuale și eficiente sfaturi utile de viață prin intermediul specialiștilor dedicați (psihologi, urologi, medici de nutriție, neurologi, medici de recuperare). Totodată, copiii vor desfășura sub îndrumarea specialiștilor  activități de recreere și sportive pentru a arăta cât de important este sportul în reintegrarea socială a persoanei cu dizabilități.

Această acțiune se va desfășura la malul Marii Negre într-o locație pe care o vom alege în funcție de preț, accesibilități și disponibilitate. Grupul țintă va fi format din copii cu deficiențe fizice (utilizatori de scaun rulant).

Ei vor fi însoțiți de câte un membru de familie și vor fi în număr de 10 utilizatori.

Din această tabăra vor face parte:

- Manager proiect: 1pers
- Instructor utilizatori de scaun rulant : 2pers
- Voluntari: 5 pers
- Specialiști: psiholog, urolog, medic de nutriție, neurolog, medic de recuperare.

Durata taberei va fi de 6 zile și pe lângă temele ținute de specialiști vor mai fi activități de recreere și sportive pentru a evidenția cât de important este sportul în reintegrarea socială a persoanei cu dizabilități.

BUGET ESTIMAT: 10.000 Euro

(bugetul include: transportul beneficiarilor la și de la tabăra, cazare, masă, materiale necesare bunei desfășurări a acțiunii, diverse)

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

65

Suma:

7,630 RON

Evenimente fundraising

18 May 2019

Maratonul celor 24 de ore de inot ~ 2019

In beneficiul: TABARA PENTRU COPII CU DIZABILITATI – LA MARE

Maratonul celor 24 de ore de înot” este o manifestare sportivă de masă la care participă femei, bărbați și copii, neexistând limite de vârstă. 

7,630 RON

Suma:

3

Galantomi:
65 Donatii

Pagini fundraising

Hotărât să ajut!

Asociația Totul pentru Tine dorește să organizeze anul acesta o tabără pentru copii cu dizabilități, la mare, în  care 10 copii cu dizabilit

10,000 RON Target
450 RON Suma
3 Donatii
4.5% Complete

Inspirat să mă implic!

Dupa experienta Maratonului celor 24 de ore de inot, vreau sa continui sa fiu alaturi de Asociatia Totul pentru Tine si sa sustin in continuare organi

10,000 RON Target
2,480 RON Suma
20 Donatii
24.8% Complete

Tinta mea e sa ajut!

La 23 de ani, Filip, in urma unui accident nefericit a ramas imobilizat in scaunul rulant. La varsta la care alti tineri inca se gandesc la prezentul

10,000 RON Target
4,700 RON Suma
42 Donatii
47% Complete