Lucian Bogaciu - Asociatia Totul Pentru Tine

Hotărât să ajut!

450 RON Donatii stranse
4.5% Complete
10,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Asociația Totul pentru Tine dorește să organizeze anul acesta o tabără pentru copii cu dizabilități, la mare, în  care 10 copii cu dizabilități împreună cu părinții vor participa la activități menite să îi ajute să se integreze mai ușor în societate, dar și cum sa utilizeze corect și ușor ecipamentele asistive. 

Am hotărât să ma implic și eu in strângerea de fonduri pentru organizarea acestei tabere.

Pentru a se realiza acest proiect de suflet, avem nevoie de orice fel de susținere. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul Pentru Tine

Asociația Totul pentru Tine este o organizație non-guvernamentală fondată în anul 2014 si care se ocupă cu dezvoltarea de programe și proiecte în sprijinul persoanelor cu dizabilități fizice.

Inițiativa acestei asociații a pornit de la ideea a trei prieteni in scaun rulant care își doresc să îi ajute pe cei care sunt la fel ca ei. 

Cei trei inițiatori ai Asociației Totul pentru Tine sunt Ghiorghi Filip, Elena Filip și Lucian Negoiță. Pe parcursul celor 5 ani de activitate, s-a alaturat cauzei și tânărul Vlad Stamate. 

În cei cinci ani de activitate, Asociația Totul pentru Tine a desfăsurat numeroase proiecte care au venit în sprijinul persoanelor cu dizabilități și nu numai. 

Asociația Totul pentru Tine s-a dezvoltat pe două ramuri: activităti sportive și discursuri si traininguri motivaționale. 

Obiectivele asociației sunt de a promova activitățile sportive în rândul persoanelor cu dizabilități și de a încuraja includerea persoanelor cu dizabilități în societate. 

TABARA PENTRU COPII CU DIZABILITATI – LA MARE

Copii cu deficiențe fizice, utilizatori de scaun rulant și însoțitorii lor vor beneficia gratuit de toate condițiile unei tabere cu scop aplicat și practic de a oferi cele mai actuale și eficiente sfaturi utile de viață prin intermediul specialiștilor dedicați 

3 Donatii

mult succes in tot ce va propuneti!
12 Aug 2019
19 May 2019
Forza ATPT!!
18 May 2019